Kirjoitukset

Rumbita

Rumbita

Suomalainen flamencotanssija ja espanjan kielen opettaja Kirsi Kannas kehitti vuonna 2006 rumbita-tanssin. Nyttemmin Dance RUMBITA® -tuotteen on konseptoinut suomalainen yritys Lunares Oy, joka järjestää tasokasta lisenssikoulutusta tanssinopettajille sekä ryhmäliikuntaohjaajille. Pääkouluttajana ja koreografina toimii edelleen Kirsi Kannas.

Dance Rumbita® on ilmaisuvoimainen ja etninen tanssimuoto, joka on täynnä tunteita laidasta laitaan. Liikeilmaisu muistuttaa paikoin näyttävää flamencoa, paikoin taas vauhdikasta showtanssia tai iloista salsaa. Kaikessa on mukana itämaisen tanssin viehkeys.

Dance Rumbita® auttaa harrastajia löytämään tanssin riemun. Sen avulla oppii liikkumaan sulavasti musiikin tahtiin ja tanssimaan pehmeästi, naisellisesti ja aistillisesti – tiukkojen ja vahvojen liikkeiden tuodessa ylväyttä ja ryhtiä ilmaisuun. Keinuva lantio ja pehmeästi liikkuvat hartiat parantavat selän hyvinvointia, ja kuntokin kasvaa huomaamatta.

Dance Rumbita® sisältää tyylilajeja sekä tanssi- että ryhmäliikuntaharrastajille ja sopii kaikenikäisille, niin vasta-alkajille kuin ammattilaisille. Harrastaja etenee tasolta toiselle kehittäen rytmitajuaan, tanssitekniikkaansa ja ennen kaikkea ilmaisuvoimaansa.

(Dance Rumbita® -tanssilajin esittely www.dancerumbita.com.)

Rumbita-tanssin viikkotunnit Moon Dance Studiossa (Karjakatu 35 B, 2. krs, Turku) ovat tällä hetkellä tauolla.

 

 

 

 

päivitetty 2.7.2020

takaisin alkuun

Ota yhteyttä

040 516 5533

toivonen.anu (at) gmail.com *

* korvaa (at) @-merkillä ilman välilyöntejä