Tätäkin löytyy

Tarjonta

Tanssinopetus

Viikkotunnit Moon Dance Studiolla (ks. lukujärjestys). Myös työpaikkaryhmiä, esittelytunteja, polttareita, tiiviskursseja ja yksityistunteja.

Tiiviskurssit: tekniikkaa tai koreografioita toiveen mukaan. Myös koreografioita tilauksesta.

Tehovalmennusta: tule yksin tai tanssiryhmäsi kanssa hiomaan esitystäsi entistäkin näyttävämmäksi.

Tilaa ainutlaatuinen esitys juhliisi!

Näyttävä tanssiesitys taipuu moneen tilaisuuteen. Kiinnostava musiikki ja sulava liike tarjoavat pikantin mausteen tapahtumiin. Tilaa itämaista tai toivo burlesque-ishia - tanssi viihdyttää sinua ja vieraitasi!

Näin syntyy hyvä esitys

Esityksen valmistaminen on varsin mittava projekti. Ennakkovalmistautumiseen kuuluu useita vaiheita: valitaan ja hankitaan musiikit, tehdään niihin koreografiat, harjoitellaan tanssit ja tehdään mahdolliset ryhmäsovitukset. Asujen ompelu ja koristelu vie myös runsaasti aikaa ja tekee kohtalaisen loven budjettiin, sillä kaikki tehdään käsityönä – joko Suomessa tai Kairossa, Egyptissä.

Varsinaiseen esitystilanteeseen valmistaudutaan myös huolellisesti meikistä ja kampauksesta alkaen. Ei siis ihme, että korkeatasoinen esitys on myös suhteellisen hintava. Tähänkin pätee vanha sääntö: hyvästä kannattaa maksaa ja huolellisesti valmistettu, ammattitaitoinen ja loistokas esitys kruunaa erityisen tärkeän tilaisuuden!

Pukusuunnittelua ja -ompelua

Pukujen suunnittelua, ompelua ja tuunausta: teetä uusi tai virittele vanhaa!

Ja jos et halua kulkea tanssiasuissa koko päivää, voit vaihtaa välillä myös siviileihin, joita niitäkin saa MDS-ompelimosta.

Sivujuonteita kotimaisella ja käännöksinä

Käännöksiä ja kielentarkastusta suomi–englanti–suomi.

päivitetty 19.12.2020

takaisin alkuun

Ota yhteyttä

040 516 5533

toivonen.anu (at) gmail.com *

* korvaa (at) @-merkillä ilman välilyöntejä